måndag 23 augusti 2010

Kvällsmotion

Det blev en sen motionsrunda idag. Lite väl sent, för det hann bli mörkt ute. Även om vi bor i stan med gatlysen överallt så känns det ändå lite jobbigt att gå omkring själv. Jag valde vägar med biltrafik och tog lite omvägar för att inte hamna på allt för öde gator. Jag hade ett mål med motionsrundan. Jag skulle lämna tillbaks en filt som vi lånat av en kompis. 4,5 km totalt blev det. Jag sprang ett par sträckor på vägen hem och de sista 300 metrarna kutade jag på som bara den. Lite svettig är jag, så det blir till att hoppa in i duschen innan det är dags att sova.

Middag

Köttfärssås (nötfärs, gul lök, tomatsås, kryddor och rivna morötter) Till det broccoli och lite smulat fetaost.

Har inte blivit ngt mellanmål idag. Har helt enkelt inte haft tid, har städat och röjt hela dagen. Får bli en promenad ikväll när Anders (maken) kommer hem från sin cykelrunda...

Lunch

Bäst att skriva medan jag kommer ihåg vad jag åt.

Fetaostfärsbiffar (köttfärs, salt, peppar, fetaost, persilja) till det en sallad bestående av rivna morötter, tomat, blandsallad, avokado, röd lök, mozarella, olivolja och lite peppar. Ett stort glas vatten till det.

Jag håller på att städa och röja. Sonen är på utlåning hos svärföräldrarna så det gäller att passa på. Så nu har jag inte tid att sitta här längre. Jobba, jobba...

Frukost

1 glas smoothie och 3 crips med p.ost. Ska dricka ett glas vatten också! Varför ska det vara så svårt att komma ihåg att dricka?