söndag 22 augusti 2010

Motion v. 33

Måndag: 8,5 km gång
Tisdag: 8 km gång
Onsdag: 5,5 km gång
Torsdag: 6 km gång
Fredag: 7,5 km cykel
Lördag: 6 km gång
Söndag: Vilodag

Dåligt med motion och lite onyttigheter

Men så är det ju ändå söndag - vilodagen. Jag har ju skött mig resten av veckan så dagens lilla snedsteg är nog förlåtet. Vi har dessutom varit på kalas idag då min lillebror fyller 25.

Tog ett crisp utan pålägg till mellis. Hos brorsan blev det en liten bit smörgåstårta och ett glas vatten till det. Kakor och bullar skippade jag helt. Nu på kvällen efter att Viktor äntligen somnat gjorde vi fruksallad och till det tog jag lite vaniljglass - mmmmmm gott :-)

Idag har vi ägnat dagen åt hemmet. Sovrummet som har varit en arbetsplats i ett halvår snart har äntligen börjat bli klart. Allt som saknas är en väggbrytare som ska bytas ut och några lister runt det nyinsatta fönstret. Men i natt ska vi sova i vårt rum, ist för Viktors, för första gången på länge. Gilla!

Imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar.

Lunch

Kesoplättar med kanel och kardemumma och till det blåbärsgrädde - MUMS!

Tidigare har jag stekt plättarna i stekpanna, men de blir lätt lite blöta då. Tipset att göra de på en plåt i ugnen var som Viktor säger  suveränt. Konsistensen blev så mycket bättre och det var hur smidigt som helst. Bara att klicka ut dem och sen in i ugnen...

Till det drack jag citronvatten!

P.S. Måste dock säga att jag inte bara åt 2 st, utan 4. Tallriken är en assiett så de är i plättstorlek. Men de är väldigt mättande trots att de är relativt små.

Söndagsfrukost

I glas med smoothie (yoghurt, hallon och banan). Till det åt jag 3 crips med philadelphiaost och några skivor avokado. Kom precis på att jag inte drack mitt vanliga frukostvatten så det blir till att göra det nu.