onsdag 19 augusti 2009

Kvällsmål

3 crisps med philadelphiaost och en 1/2 avokado
1 glas vatten till det

Det märks att jag har ökat mitt vattenintag, jag har sprungit på toa hela dagen....

Middag - onsdag

Jag kan inte säga att kvällens middag blev en stor succé. Den gick att äta men var inget mästerverk. Grytan blev inte alls som den såg ut på bilden. I kokboken såg den mustig och god ut. Min såg blaskig och blek ut. Jag hällde i lite soja och creme fraiche för att få lite färg på den. Jag hade dessutom lagt beslag på alla kastruller så ngt tillbehör förrutom rivna morötter blev det inte. Men det gick att äta i alla fall. För någon månad sedan skulle jag göra en pastasås som blev så j-kla äcklig att jag hällde ut den direkt. Jag var stressad och hällde bara i lite av varje. Lite för mycket vitt matlagningsvin tillsammans med matlagningsgrädde, äckligt som sagt var....

Köttgryta med nötkött, gul lök, squash, kantareller, vatten och 1 buljongtärning.
Rivna morötter
Vatten att dricka

Viktor tyckte inte om köttbitarna som han tyckte var svårtuggade. Men sen åt han ju hur mycket som helst till lunch så han kanske inte var hungrig. Trött var han i alla fall och somnade medan han åt :-)

Lunch på IKEA

Jag tog mellanköttbullar, men skippade potatisen, åt heller knappt ngn lingonsylt. Vatten att dricka. Åt mycket rivna morötter till.

Mellis - 1 st crisp med philadelphiaost/gräslök, 1/2 apelsin

Frukost - onsdag

2 mackor med philadelphiaost och 1/2 avokado (surdegsbröd)
1 skål neutral yoghurt med blåbär och björnbär
1 glas vatten med pressad citronsaft

Gått 1 timme med bror min innan frukost, med stavar i raskt tempo. Ner till Mälaren och hem igen. På vägen hem gick vi och kom upp med nya recept på kesoplättar (eller jag gjorde det i alla fall, han har inte testat att göra dem ännu). Jag ska testa att finriva ett äpple och blanda ned i smeten, tillsammans med kanel och kardemumma. Sen ta lite kesella med kanel i som tillbehör. Visst låter det gott?