tisdag 1 september 2009

Klädstorlekar

När jag var "smal" hade jag oftast M eller 40-42 i tröjor och 44, 46 eller L på byxor. Detta till trots att jag ändå vägde 83 kg. Kommer jag ned i de storlekarna igen så är jag mer än nöjd. Jag kan inte se mig själv smalare. Nu har jag L (46) på tröjor och 48 (ibland 46) på byxor. När jag var som störst hade jag 50 eller 52 på byxor och minst xl på tröjor.

Cykel

ca 1 mil cykel blev det, jag fick ju i alla fall lite motion...

Middag

Morotskesoplättar. Nu får jag faktiskt erkänna att jag börjar bli lite trött på kesoplättar :-) Men jag har ingen som helst lust med matlagning.
Finrev morötter och blandade ned i smeten och lite torkad basilika.
Till det åt vi lite microstekt bacon (lägger baconet på hushållspapper på en tallrik och sen lite pappa över det. Sen kör jag på max i ca 3-4 minuter. Det mesta av fettet fastnar då i pappret.
Rivna morötter
Tomat och röd löksallad
Lite gräddfil
Vatten att dricka

Just nu har jag svinont i nacken och mår hemskt illa. Sonen kräktes igår kväll och det är kanske något som smittat. Eller så mår jag illa för att jag har ont i nacken. Jag tog en alvedon nyss och får se om det släpper. Han har bara kräkts en gång så det är ju i alla fall positivt.

Kom nyss hem från en cykeltur i raskt tempo. Jag hade ett möte jag skulle på som visade sig vara i morgon. Jag är nästan 100 på att det var idag så jag kan ha blivit fel underrättad eller så är jag bara snurrig. Men jag la in det i telefonen direkt efter att jag fick veta datumet. Skit samma det är inget att göra åt nu...

Återkommer med cykelsträckan.

Bilder från när jag var "smal"

Smal i mina mått mätt i alla fall :-)


Ni får försöka bortse från att jag ytterst sällan blir bra på bild :-)




Lunch

Köttbullar (nötfärs, gul lök, vitlök, salt, vit- & svartpeppar, dijonsenap, ägg) Jag stekte dem i stekpannan tills de fick färg och sen in i ugnen tills de var färdiga.
Blomkålsmos.
Lingon från frysen.
Rivna morötter
Lite sås gjord på stekskyn spätt med lite smör, matlagningsgrädde, soya, salt, vit- och svartpeppar. Hade i lite dinkelmjöl som redning.
Vatten att dricka.

Frukost

Yoghurt med hallon och blåbär
2 smörgåsar med phil.ost och 1/2 avokado