onsdag 26 augusti 2009

Hittade dessa tips på Aftonbladets Hälso-sida på webben

1. Ät alltid mellanmålen, även om du inte är hungrig. Det gör att du inte är lika hungrig vid lunch och middag och därmed riskerar du inte att äta för mycket.

2. Ha kastrullerna på diskbänken i stället för på bordet. Då är det lättare att tänka till en extra gång innan du tar en extra portion.

3. Unna dig något litet på helgen om du vill. Det är en lång tid att kämpa om man har mycket vikt att tappa, då kan man inte vara helt stenhård.

3 bra tips...

Middag

No surprise här inte. Åter igen blev det kesoplättar. De är ju så himla enkla att laga och jag hade ingen matlagningslust... Hade kanel & kardemumma i och de serverades med bär i grekisk yoghurt. Till det dracks det idag lättmjölk...

Mellis

1/2 glas apelsinjuice 3 st crips med philadelphiaost/gräslök

Lunch - Ikea - igen

Samma lika förutom att jag åt en potatis till och drack 1/2 glas lingondricka.
Annars var det en mellanköttbulle med sås, lingonsylt och rivna morötter.

Frukost

Har varit ute och gått 1 timme med bror. Det blev fram och tillbaks till Anundshög. Dock var det inte lika fint väder som på bilden jag hittade på nätet. Det var på gång att börja regna och vi fick några stänk på oss under vägen hem.

Till frukost blev det bara en skål yoghurt med hallon och blåbär. Har ingen matlust. Det har hänt saker i vår familj som gör att allt känns ganska tungt just nu. Fy f-n vad livet kan vara orättvist...