tisdag 24 augusti 2010

Ätardagen

Hela dagen har jag känt mig matt och lätt yrslig. Så idag har fått vara den stora ätardagen.

Frukost:
1 skål yoghurt
1/2 dl müssli
2 crips med phil.ost

Förmiddagsmellis:
1 lingongrova med philadelphiaost och rökt skinka
1 morot
1 banan

Till lunch blev det:
212 g potatiskroketter
88 g 68% falukorv
1 tomat
1 glas mellanmjölk ca 2 dl

Sen blev det lite vaniljglass...

Middag:
Blodpudding
Vitkål
Nygjord rårörd lingonsylt från svärmor
2 dl mellanmjölk

Jag ville lite för mycket

för fort. Jag har ätit alldeles för lite den här veckan som varit. Det resulterade i dagens kolapps. Fy f-n vad dåligt jag mådde. Jag måste börja räkna kalorier för att hålla koll på att jag får i mig rätt mängd. För aldrig att jag vill må så här igen. Hjärtat klappade, ansiktet hettade, illamående (spydde till och med en gång) yrslig och svimfärdig...

Fy på mig

Jag har nog tagit i lite för hårt och ätit lite för lite. Idag blir det till att äta och vila. Har mått pyton idag, svimfärdig, illamående och mått allmänt pissdåligt. Anders skällde på mig och sa att jag måste äta mer. Vi räknade ut hur många kalorier jag fick i mig igår och det var inte mycket, runt 1100. Och då hade jag städat och röjt hela dagen samt motionen på kvällen. Jag mådde så dåligt ett tag att jag trodde att jag skulle dö.

Frukost

2 crisp med Philadelphiaost, ett glas vatten och en skål med yoghurt och osötad müssli.

Jag vaknade allt annat än utvilad i morse. jag gick och la mig strax efter kl 22 igår kväll. Men jag kunde inte somna. Jag låg och vred och vände mig och kom aldrig till ro. Jag brukar inte ha några som helst problem med att somna. Jag vet inte vad det berodde på, jag hade inget speciellt som jag låg och grubblade på heller (de gånger jag inte kan sova brukar det nämligen vara något som stör tankarna). Mystiskt!