Råkostsallad (också det rester).
Till det gjorde jag ett mos på broccoli och blomkål som jag kokade upp, hällde av nästan allt vatten. Mixade det och blandade i lite creme fraiche, salt och peppar.
Vi drack vatten till det.
500 g köttfärs
1 finriven lök
2 äggulor
½ dl grädde
2.5 tsk dijon
1.5 tsk salt
1 tsk köttfärskydda (blandning av vitpeppar, kryddpeppar & ingefära)
1 tsk grovmalen svartpeppar
½ msk torkad oregano
½ msk torkad basilika
2 äggulor
½ dl grädde
2.5 tsk dijon
1.5 tsk salt
1 tsk köttfärskydda (blandning av vitpeppar, kryddpeppar & ingefära)
1 tsk grovmalen svartpeppar
½ msk torkad oregano
½ msk torkad basilika
Jag stekte dem i stekpanna så att de fick färg sen in i ugnen i ca 5-10 min 200 grader
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar